Entertainment

Salt Bae krijgt nog meer kritiek: service in zijn restaurant blijkt belabberd

salt bae

Salt Bae is na een storm aan kritiek tijdens het WK, de openbaringen van Dan Bilzerian opnieuw het mikpunt van kritiek. In een opmerkelijke video is te zien dat hij bijzonder slechte service verleend. En dat voor zijn exorbitante prijzen …

Wie is Salt Bae?

Salt Bae heet eigenlijk Nusret Gökçe. De wereldberoemde Turkse slager en restauranteigenaar is bekend geworden door zijn unieke manier van steak bereiden en afwerken met zout. Dit werd vastgelegd in een aantal virale internetvideo’s en memes. Salt Bae is eigenaar van het restaurant Nusr-Et, dat vestigingen heeft in onder andere Istanbul, Griekenland, Dubai, Qatar en Boston. In Qatar is het zelfs mogelijk om voor 600 Amerikaanse dollars Salt Bae zelf aan tafel te krijgen.

View post on Instagram
 

Opvallende video

Recentelijk is er echter weer een opvallende video op TikTok verschenen, waarin te zien is hoe Salt Bae aan tafel komt bij een klant. Hij snijdt het vlees en bereidt het met zout, om vervolgens weer weg te lopen terwijl hij druk bezig is met telefoneren. Dit absurde tafereel vond plaats in één van zijn restaurants in Qatar. Dit heeft geleid tot veel kritiek op sociale media. Dit is echter niet de eerste keer dat Salt Bae op de vingers wordt getikt voor zijn onbeschofte gedrag. Zo was er kritiek op de enorme prijzen in zijn restaurants, in vergelijking met de kwaliteit van het eten. De prijs-kwaliteitverhouding is namelijk niet helemaal goed. In 2021 kwam Salt Bae in het nieuws vanwege een rekening van £ 37.000 voor een diner in zijn restaurant.

View post on TikTok

Onbeleefd gedrag

Daarnaast is Salt Bae ook al eerder in het nieuws geweest vanwege zijn onbeschofte gedrag. Zo rende hij het veld op na afloop van de finale van het WK in Qatar. Hij hield de wereldbeker vast en beet in de gouden medaille van Nicolás Otamendi. Dat werd niet echt gewaardeerd door de Argentijnen.

View post on Instagram
 

Ooit stond de kok bekend vanwege zijn unieke manier van steak bereiden en het afwerken met zout. Nu lijkt hij vooral aandacht te krijgen door zijn dure rekeningen en opmerkelijke gedrag. Het lijkt erop dat de wereldberoemde slager zijn prioriteiten wat heeft verschoven. Zullen we in de toekomst meer rare capriolen van deze kok zien?