Bijna overal op het internet zie je dezelfde gespierde man voorbij komen. Al snel gaf men hem de bijnaam ‘GigaChad’. GigaChad is de belichaming van ultieme mannelijkheid, maar er is heel weinig tot niets bekend over deze man. Is GigaChad eigenlijk wel een echt mens of is alles gefotoshopt en bestaat hij niet?
GigaChad verschijnt overal op het internet
Sinds 2017 gaan er al verschillende foto’s viraal van dezelfde gespierde man. Het begon allemaal met een fotoshoot van ‘Sleek’n’Tears’. Al snel kwamen er tientallen vragen naar voren zoals: ‘Wie is deze man?’ en ‘Wat is zijn naam?’. Tot de dag van vandaag is er nog steeds heel weinig duidelijk over deze mysterieuze man met de bijnaam GigaChad.
Kort daarna kwamen er geruchten naar buiten dat de foto’s van Gigachad nep waren. De fotografe had volgens velen haar vriend online geëdit tot een man met de ultieme mannelijkheid GigaChad. Ernest Khalimov (zijn echte naam) zou dus helemaal niet bestaan…
Is GigaChad echt of nep?
Wat opviel was de ‘Berlin 1969’ tatoeage op de onderbuik van GigaChad. Op bijna elke foto was deze tattoo te zien. Daarnaast was de man nergens op social media te vinden en reageerde hij totaal niet op zijn ‘fame’. Totdat er een aantal maanden geleden een Instagram-account online kwam met de naam ‘Berlin.1969‘. Op het account staan allemaal foto’s van dé Ernest Khalimov.
Fotoshoppen tot de ideale man
Toch was nog steeds niet iedereen overtuigd en de geruchten dat GigaChad nep is, werden steeds groter. Sommigen zeiden dat het een belichaming was van de vader van de fotografe, ze reageerde erop met ‘Ik laat je achter met een ‘misschien”. Dit en nog andere bewijsmaterialen van gefotoshopte beelden wijst erop dat GigaChad niet echt is, maar continu wordt bewerkt op lichamen van andere modellen. Uiteindelijk bleek het dus een stunt van de vrouw achter ‘Sleek’n’Tears’ die behoorlijk goed is uitgepakt.